• Geri dön

  • 233 Görüntülenme

  • 151 Haber

  • 2.353 İşletme görüntülenme


“DeFacto X Gürbüz Doğan Ekşioğlu”

Global moda markası DeFacto, uluslararası üne sahip karikatür ve grafik sanatçısı Gürbüz Doğan Ekşioğlu ile bir araya gelerek yaratıcı ve zamansız bir koleksiyona imza attı.

İşlerinde karikatürün keskin zekasını, resmin plastik değerlerini, illüstrasyonun anlatım gücünü harmanlayan, sanata, doğaya, hayvanlara, insan ilişkilerine yer veren ödüllü sanatçı Gürbüz Doğan Ekşioğlu’nun 10 farklı tişört tasarımının yer aldığı koleksiyon, yaratıcı stillere ilham oluyor. Ekşioğlu’nun eserlerinde kullanmış olduğu öğelerden, renklerden ilham alarak kurgulanan koleksiyonda, formlarda ve baskı yerleşimlerinde trendler takip edilirken renklerde de sezonun kilit tonları olan bej, off white, mavi dikkat çekiyor. Tasarımlarda gece ve gündüz, aydınlık ve karalık ironileri ortaya çıkarılırken, sanatçının perspektif kullanımını özenle korunuyor. Büyük sırt baskılarına ise, hikaye anlatımına devam eden ve tişörtün ön yüzünde bulunan küçük baskılar eşlik ediyor.

DeFacto X Gürbüz Doğan Ekşioğlu Koleksiyonuna www.defacto.com online alışveriş sitesinden ve seçili DeFacto mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL